Gratis levering vanaf 20 euro Voor 15.00 besteld, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd

Flessen & Flesspenen

bibi ® flessen zijn multifunctioneel en geniaal ergonomisch gevormd. De baby flessen liggen perfect in de hand. De fles met brede hals is dankzij de brede opening heel gemakkelijk schoon te maken.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 20 euro        
Op werkdagen voor 15u besteld, dezelfde dag verzonden!
Bestel nu bij de Officiële Bibi Webshop van de Benelux!

Geen buikpijn meer

Bijna alle baby's hebben weleens last van vervelende buikkramp. Dit wordt versterkt wanneer er teveel lucht in de buik komt. Om ervoor te zorgen dat uw baby niet teveel lucht binnenkrijgt, heeft bibi ® met experts de antikoliek flesspeen ontwikkeld.


Praktisch - voor uw gemak

Uw baby moet elke paar uur gevoed worden; dat kan stress opleveren! bibi ® flessen vergemakkelijken deze dagelijkse routine enorm, dankzij een slim systeem. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, geschikt voor de magnetron en stoomsterilisatie, en zijn vaatwasser bestendig.


Kunststof of glas?

In de glazen flessen blijft de melk bijzonder lang warm. Ze worden gemaakt van Schott Duran glas, en zijn breuk bestendig. Houdt uw baby het flesje al zelf vast, dan zijn de "Ultralife" en "Comfort" geschikt. De eerst, die zeer duurzaam is, blijft ook bij dagelijks gebruik transparant en geurloos. De comfort, die zeer licht is, is robuust en biedt bibi ® topkwaliteit voor onderweg.


Flesspenen: Dental of Kers vorm?

De bibi ® Dental flesspenen zijn asymmetrisch, en ideaal voor de gezonde ontwikkeling van de kaak, verhemelte en tong van uw baby. Ook verkrijgbaar met praktische drip afsluiter. De kleine opening moet naar boven richting het verhemelte wijzen. Het gewelfde bovenste deel past zich aan aan de vorm en de groei van het verhemelte. Het schuin afgevlakte deel geeft druk op de tong, waardoor deze en de onderkaak ongehinderd zuig bewegingen kunnen maken.


De bibi ® kersvorm flesspenen heeft een symmetrische vorm die doet denken aan de borst van mama. Optioneel met intelligent 3-1in-1 variasysteem. Of het nu thee, melk of pap is, u hebt altijd de juiste speen op de fles; de perfecte maat voor elk lievelingseten.

Ons advies (elke baby is uniek, het kan dus afwijken):

  • S --> vanaf de eerste dag voor moedermelk
  • M --> vanaf de tweede maand voor moedermelk, melk en thee
  • L --> vanaf de zesde maand voor melktoevoegingen en pap


Het werkt snel en uw baby leert zelfstandig drinken; dat is een grote stap voor een kleine baby. bibi ® flesspenen ondersteunen dit leerproces optimaal. 


Verfijnd zoeken