Gratis levering vanaf 20 euro Voor 15.00 besteld, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd

Over Bibi

Dit is de Officiële Bibi ® webwinkel voor Nederland. Hier kun je alle Bibi spenen, Bibi flessen en Bibi accessoires veilig en betrouwbaar online bestellen!

Het Zwitserse merk Bibi behoort tot de meest succesvolle premium merken op het gebied van baby producten. Met de hoge kwaliteitsstandaard en Zwitserse precisie verovert Bibi in rap tempo de wereldmarkt en geniet ze vandaag de dag internationaal een uitstekende reputatie. Bibi heeft al meer dan 80 jaar ervaring, echte passie voor baby producten en Bibi werkt bij de ontwikkeling van haar producten nauw samen met moeders, gerenommeerde experts, kraamverzorgers, logopedisten, tandartsen en erkende laboratoria.

✓ De Officiële Bibi ® Webshop van Nederland    ✓ Gratis verzending vanaf €20!    ✓ Op werkdagen voor 15u besteld, is dezelfde dag verzonden!

Over Bibi

Bibi producten worden op duurzame wijze geproduceerd in Zwitserland en zijn vrij van schadelijke stoffen. Ervaring is zeer waardevol en heeft tijd nodig; dit vindt u terug in onze producten. Na ruim 80 jaar baby kennis werkt Bibi nog altijd onvermoeibaar verder aan het beter maken van de wereld voor baby's. Daarom is Bibi ook al jarenlang de nummer 1 speen in Nederland!


bibi® – Al meer dan 80 jaar topkwaliteit!


Bibi weet dat kinderen het allerbelangrijkste in het leven van ouders is. Daarom helpt Bibi graag met uitstekend ontworpen producten, voorzien van mooie designs met steeds weer nieuwe innovaties. Want wanneer je kinderen blij zijn, ben jij als ouder ook blij. Bibi ondersteunt baby's en peuters actief bij hun ontwikkeling, met intelligente producten die de meest uiteenlopende behoeften dekken, uitgebreid en veilig. Geniet van het geluid van kindergelach dat iedereen blij maakt. Bibi - vul je leven met geluk.


Bibi is:

✓ De nr.1 in Nederland voor spenen, flessen en accessoires
✓ Innovatief: continu verbeteren om baby's, peuters & ouders gelukkig te maken
✓ Meer dan 80 jaar ervaring
✓ Wereldwijd een bekend & betrouwbaar merk
✓ Zwitserse topkwaliteit!


Bestel je Bibi spenen, flessen en accessoires daarom veilig en snel op Bibi-Online.nl | De Officiële Bibi ® Webshop van Nederland!