Gratis levering vanaf 20 euro Voor 15.00 besteld, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd

Spenen

Niet alle spenen zijn hetzelfde. Bibi® verandert spenen in modieuze accessoires die Zwitserse kwaliteit combineren met hoge functionaliteit en een variëteit aan designs. De "I love mama" en "Papa is the best" zijn al jarenlang bestsellers. Nieuwe designs in de Bibi® collectie bieden ieder jaar weer verandering en spanning, seizoen na seizoen. Bibi spenen worden geproduceerd in Zwitserland op duurzame wijze en zijn vrij van schadelijke stoffen. Bibi is daarom ook al jaren de nummer 1 speen in Nederland.


Gratis verzending bij bestellingen vanaf 20 euro        
Op werkdagen voor 15u besteld, dezelfde dag verzonden!
Bestel nu bij de Officiële Bibi Webshop van de Benelux!

Over Bibi Spenen

Net als de designs, variëren ook de vormen en maten van de Bibi® collectie. De orthodontist vorm ("dental vorm") is gemodelleerd naar de mond van uw kindje, en past perfect op de jonge kaken. De spenen zijn gemaakt van transparante siliconen; ze behouden de vorm en slijten nauwelijks. U vindt hier nog het originele model (Bibi® Classic) en de Bibi® Basic Care. Helemaal nieuw is de Bibi "Happiness" lijn, welke de oude Classic lijn vervangt. De designs, verpakkingen en prints veranderen, de vorm blijft dezelfde! Verder zijn er een aantal noviteiten toegevoegd, zoals de coole en handige tattoo.

Om hygiënische redenen moet de fopspeen na 1 a 2 maanden worden vervangen. Bij het eerste teken van beschadiging of gebreken moet de fopspeen sowieso vervangen worden. 

✓ Bibi is de nummer 1 speen in Nederland! Op Bibi-Online.nl kun je eenvoudig, veilig en snel Bibi producten voor je kindje bestellen. Bibi-Online.nl is de Officiële Bibi ® Webshop van Nederland.


Verfijnd zoeken